4gamers.be

Achter de schermen van Twin Mirror

Door Jay, 12-07-2018 00:03

Bandai Namco en DONTNOD, bekend van Life is Strange, hebben een eerste "production vlog" van Twin Mirror online gegooid. Twin Mirror is een psychologische thriller die in 2019 verschijnt voor pc, PS4 en Xbox One.

Spelers kruipen in de huid van Sam, een 33-jarige onderzoeksjournalist die een heftig liefdesverdriet probeert te boven te komen, en die terugkeert naar huis om een oude vriend te begraven. Als Sam op een ochtend wakker wordt in zijn motelkamer met een bebloed t-shirt en een black-out over wat de vorige nacht is gebeurd, gaat hij op zoek naar de waarheid met zijn geest als enige wapen. Twin Mirror biedt de mogelijkheid om in de pijnlijke herinneringen van Sam te duiken om het onderzoek persoonlijk en uniek vorm te geven door middel van een reeks onmogelijke keuzes die een grote impact hebben op het verhaal en het traject dat je aflegt. Iedere keuze brengt de speler een stap dichter bij de waarheid en hun plaats in de wereld.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.