4gamers.be

The Persistence toont asymmetrische co-op gameplay

Door Jay, 12-07-2018 09:40

Later deze maand, op 25 juli, verschijnt PlayStation VR exclusive The Persistance. Dat is een first-person stealth horror game die zich afspeelt in 2521. Je bevindt je aan boord van The Persistence en blijkbaar is er het een en het ander goed fout, want de bemanning van het schip heeft last van mutaties. Aan jou om orde op zaken te stellen, maar vooral toch ook om te overleven.

The Persistence bevat procedureel gegenereerde elementen. Telkens je sterft, kruip je namelijk in de huid van een nieuwe kloon van jezelf, die werd gewekt door IRIS, het besturingssysteem van het schip. De layout van het schip verandert dan en ook de vijanden zijn anders, om zo telkens de ervaring te bieden van het onbekende.

De game zal ook een co-op bevatten, waarbij een medespeler via smartphone of tablet computers aan boord van het schip kan hacken om zo te helpen, bijvoorbeeld door deuren te openen. Saboteren kan natuurlijk ook. Deze asymmetrische co-op gameplay is het onderwerp van een nieuwe trailer.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.