4gamers.be

Laatste seizoen The Walking Dead toont eerste 15 minuten

Door Jay, 23-07-2018 10:04

Telltale heeft wat gameplaybeelden vrijgegeven van het laatste seizoen van The Walking Dead. Het gaat om de eerste 15 minuten van de game. Een spoiler warning is natuurlijk hoe dan ook op zijn plaats.

Het laatste seizoen bestaat uit 4 episodes, waarvan de eerste op 14 augustus verschijnt. In dit laatste seizoen neemt Clementine haar toevlucht in een afgelegen school, waar ze tracht het weeskindje AJ te beschermen. Gaandeweg duiken nieuwe bedreigingen op en moeten moeilijke keuzes gemaakt worden.

Qua nieuwe gameplay features mogen we ons verwachten aan een nieuw camerastandpunt, zijnde een over-the-shoulder perspectief. Ook unscripted combat en een nieuwe grafische stijl worden beloofd, evenals 4K en HDR, maar dat is vermoedelijk enkel voor PS4 Pro en Xbox One X.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.