4gamers.be

Geralt of Rivia is ook een Fruit Ninja

Door Jay, 04-08-2018 00:00

Fruit in volle vlucht in stukjes hakken is voor de meesten onder ons geen probleem, toch niet op onze smartphone of tablet. In het echt zou dat vermoedelijk een stuk moeilijker zijn, tenzij je Alan Padziński bent. Padziński  is een expert op het vlak van historische, Europese martial arts en dus kan hij wel overweg met een zwaard.

In een van zijn video's op zijn YouTube kanaal besluit hij zich mooi uit te dossen en als Fruit Witcher aan de slag te gaan. Vliegend fruit in stukjes hakken dus, met wat cosplay en visuele effecten erbij. Als kers op de taart komt ook Maciej Kwiatkowski, de motion-capture acteur voor Geralt of Rivia, een handje helpen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.