4gamers.be

Nieuwe personages en meer onthuld voor Super Smash Bros. Ultimate

Door Jay, 08-08-2018 16:48

De Super Smash Bros. Ultimate Direct zit erop en dus is weer heel wat informatie omtrent de game naar buiten gekomen.

Castlevania crossover

Om te beginnen is er een Castlevania crossover. Dat betekent dat vampierenjager Simon Belmont een speelbaar personage is in Super Smash Bros. Ultimate. Hij beschikt over een zweep en het Grand Cross, dat hij gebruikt voor zijn Final Smash. Zijn echo fighter (gelijkaardige moves, andere skin) is Richter Belmont.

Belmont heeft ook zijn eigen level, Dracula's Castle, waarin ook de vampier zelf opduikt. Dit level is één van de 103 levels die in de game aanwezig zullen zijn.

Ook zullen 34 muzikale tracks van Castlevania van de partij zijn, zowel oude als nieuwe. Deze muziek maakt deel uit van de soundtrack die meer dan 800 composities bevat. Super Smash Bros. Ultimate bevat ook een muziekspeler die je naar muziek laat luisteren terwijl het beeldscherm af staat.

King K. Rool en meer nieuwe personages

Verder zijn nog wat nieuwe personages onthuld. Chrom van Fire Emblem is een echo van Lucina en Dark Samus is een echo van, jawel, Samus. Ook Rathalos van Monster Hunter zal van de partij zijn in de vorm van een assist trophy en als verrassing onthulde Nintendo ook nog King K. Rool van Donkey Kong.

Van alle nieuwe personages zullen trouwens ook nieuwe amiibo worden gelanceerd.

Limited Edition bundel

Tot slot werd nog een Limited Edition bundel aangekondigd. Die verschijnt net als de game zelf op 7 december en bevat naast de game ook een GameCube controller + adapter.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.