4gamers.be

Uncharted 4 in first-person smaakt naar meer

Door Jay, 11-08-2018 00:00

Onlangs werd via een mod aangetoond dat een game als Uncharted 4 er ook in first-person erg goed uitziet. Dat gebeurde aan de hand van een cutscene tussen Nathan Drake en Elena. Nu is met die mod een hele trailer in elkaar gestoken voor de game en dat smaakt toch wel naar meer.

Toegegeven: het is natuurlijk niet perfect. Veel van het cinematische karakter van de game gaat immers verloren omwille van het nieuwe perspectief, maar als men ooit een Uncharted game in first-person maakt, dan kan men daar natuurlijk wel rekening mee houden zodat het in first-person ook erg cinematisch aanvoelt.

Verder is stuttering en motion blur hier en daar een stevige pretbederver, bijvoorbeeld rond 0:27 in de trailer. Maar goed, voor een game die niet bedoeld was als first-person game is dit toch mooi werk.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.