4gamers.be

Operation Grim Sky voor Rainbow Six Siege uit de doeken gedaan

Door Jay, 20-08-2018 09:49

Operation Grim Sky voor Rainbow Six Siege werd onlangs al beetje bij beetje onthuld, maar nu zijn alle details uit de doeken gedaan. Operation Grim Sky introduceert de nieuwe aanvaller Maverick en verdediger Clash, samen met de compleet herontworpen map Hereford Base. Deze map wordt de eerste volledige map rework van Rainbow Six Siege ooit. Year 3 Season 3 voegt ook een aantal game-changing elementen toe, waaronder een nieuwe hard-breaching methode, een eerste verdediger uitgerust met een schild, aanpassingen aan de verkeerde uitlijning van de wapenvizieren en aanpassingen aan Operator Idle Pick. Operation Grim Sky is in september beschikbaar.

In Operation Grim Sky krijgt Rainbow's Urban Tactical Response Team, met codenaam Grim Sky (of GSUTR), twee rekruten: Clash, van de Londense Metropolitan Police Service (MPS) en Maverick, van The Unit. Clash is opmerkelijk vanwege haar Crowd Control Electro (CCE) Shield, dat tasers gebruikt om nabije vijanden te vertragen en te verwonden, pushes te ontmoedigen en terugtrekken aan te moedigen. Maverick snijdt met zijn Suri Torch gadget, een krachtige snijbrander, door oppervlakken heen op een bijna onhoorbaar niveau, wat tevens werkt op versterkte muren. Operation Grim Sky bevat daarnaast het iconische doch vernieuwde Hereford Base trainingskamp, wat de eerste map wordt die een volledige rework ontvangt.

De testserver voor Operation Grim Sky gaat op 20 augustus, vandaag dus live op pc. De testserver geeft spelers de mogelijkheid om de aankomende gameplayvernieuwingen alvast te testen. Spelers worden vervolgens uitgenodigd om de problemen die ze ondervinden op het R6 Fix-platform in te dienen, zodat deze opgelost kunnen worden voor de volledige release van Operation Grim Sky in september.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.