4gamers.be

Missies eerste seizoen Hitman speelbaar in Hitman 2

Door Jay, 20-08-2018 15:31

Toen IO Interactive en Hitman nog bij Square Enix zaten werd een nieuwe formule voor de franchise bedacht, waardoor Hitman als game voortaan zou bestaan uit seizoenen. Inmiddels echter zitten IO Interactive en Hitman bij Warner Bros., dat in plaats van seizoenen gewoon weer aparte games maakt. Zo zit Hitman 2 er dus aan te komen in plaats van een tweede seizoen van Hitman, maar uiteindelijk is dat misschien maar goochelen met woorden en benamingen.

Hoe dan ook: nu is aangekondigd dat alle missies en locaties van dat eerste seizoen worden aangepast om speelbaar te zijn in Hitman 2. Op die manier kunnen nieuwe features van de nieuwe game gebruikt worden om mee aan de slag te gaan in die missies van het eerste seizoen, terwijl natuurlijk ook nog gewoon compleet nieuwe missies en locaties worden ontwikkeld voor Hitman 2.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.