4gamers.be

Pre-orders The Division 2 nu beschikbaar

Door Jay, 21-08-2018 13:02

Update: trailer van op Gamescom toegevoegd.


Ubisoft laat weten dat pre-orders voor The Division 2 nu beschikbaar zijn. Een pre-order levert toegang tot de bèta op, wat mooi meegenomen is. Ook zijn verschillende speciale edities beschikbaar:

De Standard Edition bevat de basisgame die vanaf 15 maart 2019 wereldwijd verkrijgbaar is.

De Gold Edition bevat de basisgame met drie dagen eerder toegang en de Year One Pass, waarmee spelers zeven dagen eerder toegang hebben tot alle gratis Year One-episodes, exclusieve items, extra activiteiten en meer.

De Digital Ultimate Edition bevat de basisgame met drie dagen eerder toegang, de Year One Pass en drie extra digitale packs: de Elite Agent Pack, Battleworn Secret Service Pack en First Responder Pack.

The Dark Zone Collector’s Edition bevat:

 • De basisgame met drie dagen eerder toegang en extra digitale content, inclusief de Battleworn Secret Service Pack
 • Een Ubicollectibles© figurine van Heather Ward van 30 cm, de gespecialiseerde agent in Tom Clancy’s The Division 2
 • Geavanceerde fysieke items, inclusief een lithografisch boek, een game soundtrack en de kaart van Washington D.C., ingepakt in een premium box
   

The Phoenix Shield Collector’s Edition is exclusief in de Ubisoft Store te pre-orderen en bevat:

 • De basisgame met drie dagen eerder toegang, de Year One Pass en drie extra digitale packs: de Elite Agent Pack, Battleworn Secret Service Pack en First Responder Pack
 • Een geavanceerde Ubicollectibles figurine van Brian Johnson, een iconische agent met zijn apparatuur en uitrusting
 • Geavanceerde fysieke items, inclusief een steelbook© metal case (exclusief in de Ubisoft Store), een lithografisch boek, een game soundtrack en de kaart van Washington D.C.
   

Daarnaast heeft Ubisoft ook zijn Ubicollectibles Brian Johnson-figurine onthuld, een voormalige sluipschutter van de politie in Baltimore, geïnspireerd op Tom Clancy's The Division 2. De figurine is uitgerust met de TAC- 50C Sniper-rifle, het kenmerkende wapen van de Sharpshooter-klasse. De figurine kan worden samengevoegd met de Heather Ward-figurine uit The Dark Zone Collector's Edition.

Tom Clancy's The Division 2 screenshot

Reacties

 • Staticated

  'Denk de kat uit de boom te kijken bij deze.
  Vond de 1 goed, maar endgamevlak... :/
  Allemaal aangepakt met updates, maar nadien was de goesting weg, ook niemand dat zin had (of ze speelden toen ik geen zin had). Spijtige zaak, goeie verbeteringen en toevoegingen in deel 2 IMO maar ik wacht wel tot hij mss €20 is voor het een kans te geven ('heb ik meteen ook een resem updated erbij :) ).
  En ik wil die backlog wegwerken van me... >:-(

  • Geplaatst op 2018-08-23 om 11:34

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.