4gamers.be

Nieuwe story trailer voor One Piece World Seeker

Door Jay, 21-08-2018 13:25

Bandai Namco heeft een nieuwe story trailer vrijgegeven van One Piece World Seeker, dat later dit jaar nog verschijnt voor pc, PS4 en Xbox One. In de trailer krijgen we ook enkele nieuwe personages te zien.

De eerste, Borsalino (Kizaru), is een admiraal in de marine en is een van de sterkste vijanden voor de Straw Hat Crew. Hij is de eigenaar van de Glint-Glint Fruit (Pika Pika No Mi), waarmee hij het licht kan controleren en manipuleren. Hij kan zelfs veranderen in licht, waardoor hij de kracht van teleportatie bezit. Als trouwe dienaar van het Marin hoofdkwartier neemt hij het met plezier op tegen Luffy wanneer de mogelijkheid zich voordoet.

Een andere admiraal is opgeroepen naar Jail Island: Issho (Fujitora). Ondanks dat hij blind is, is hij een sterke macht om rekening mee te houden. Hoewel zijn exacte kracht een mysterie is, lijkt hij de zwaartekracht te kunnen beheersen waardoor hij gevangenen kan bedwingen of zelfs een meteoriet kan sturen. Fujitora verschilt van de andere admiralen, want voor hem is de veiligheid van de Prison Island-bevolking het belangrijkste.   

Rob Lucci is een lid van de CP-0, de inlichtingendienst die direct door de wereldleiders wordt bestuurd. Hij heeft de Cat-Cat Fruit gegeten, waardoor hij kan transformeren in een beest, half mens/half luipaard. Terwijl meerdere personages aankomen op Jail Island, groeit het mysterie – met geruchten dat Lucci eigenlijk zelf toezicht houdt op de heerser van Prison Island.   

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.