4gamers.be

Online mode voor JUMP Force onthuld

Door Jay, 21-08-2018 15:50

Bandai Namco heeft details onthuld omtrent de online mode van JUMP Force. Ook zijn zes nieuwe personages bevestigd voor de fighting game die verschillende personages uit verschillende animes samenbrengt.

Online ervaring

In JUMP Force’s online omgeving kunnen spelers hun eigen aangepaste avatar creëren en communiceren met spelers van over de hele wereld.

In een grote lobby die uit vier verschillende plekken bestaat (de werelden van One Piece, Naruto, Dragon Ball Z en de echte wereld) kunnen spelers hun eigen avatar naar wens aanpassen om de ultieme vechter te creëren voordat er online tegen anderen wordt gevochten.

Meer informatie over de aanpassingsmogelijkheden van de avatar wordt binnenkort onthuld.

Nieuwe personages

Ook zijn zes nieuwe personages bevestigd die aan de line-up worden toegevoegd: Gon en Hisoka uit Hunter X Hunter, Sanji, Sabo en Blackbeard uit One Piece, en de beruchte Vegeta uit Dragon Ball Z.

Gon is een jongen met een gouden hart. Hij zet zijn vrienden altijd op de eerste plaats en biedt elke tegenstander het hoofd in dienst van het algemeen belang. Hisoka is het tegenovergestelde. Achter zijn vrolijke verschijning schuilt een sociopathische vechter die alleen geniet van het doden.

Sanji is de kok van One Piece’s Straw Hat Crew, maar laat dit je niet misleiden. Sanji is een van de sterkste vechters, die het tegen iedereen opneemt om zijn kameraden te beschermen. Sabo is als een broer van Luffy, die aan zijn zijde vecht. Hij heeft volledige controle over vuur en kan deze geweldige vaardigheid gebruiken tijdens gevechten. Blackbeard is een van de meest meedogenloze en verachtelijke personages uit One Piece. Hij is de enige bekende gebruiker van de twee verschillende Devil Fruits, waardoor hij de mogelijkheid heeft aardbevingen te creëren en de duisternis te manipuleren.

Geen enkele game die Dragon Ball Z-personages bevat, is compleet zonder Vegeta. De ooit dodelijke vijand van Goku vecht nu aan zijn zijde om de aarde te beschermen.

Nieuwe arena

De Namek arena is vandaag ook onthuld. Namek, uit het Dragon Ball Z-universum, is de planeet waar het bekende gevecht tegen Frieza plaatsvond. De planeet heeft drie zonnen en daardoor permanent daglicht. In JUMP Force bevat Namek ook de mysterieuze verschijning van een bepaald groen standbeeld…

JUMP Force bevat de meest populaire en klassieke manga/anime franchises waaronder Dragon Ball Z, One Piece, Naruto en vele andere. Spelers kunnen hun droomteam van drie personages samenstellen en het uitvechten in prachtige omgevingen waaronder New York City’s Times Square en Matterhorn in de Alpen. JUMP Force brengt de titanen van de Japanse popcultuur realistisch tot leven dankzij de Unreal Engine 4.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.