4gamers.be

Twitch houdt grote Pokémon marathon

Door Jay, 24-08-2018 10:58

Twitch heeft aangekondigd dat het een grote Pokémon marathon gaat houden, goed voor het integraal uitzenden van 19 seizoenen (932 episodes) en 16 films. De marathon begint op 27 augustus en gaat door tot in 2019.

Van maandag tot en met donderdag zullen elke dag 8 uur lang nieuwe episodes te zien zijn. Op vrijdag en zaterdag volgen heruitzendingen en op zondag is het telkens tijd voor een Pokémon film. Voor de nodige details kan je hier terecht.

Uniek aan de marathon is ook dat er een Twitch extensie voorzien wordt die kijkers toelaat om Pokémon te vangen die op het scherm opduiken. Zo kan je punten verdienen (hoe zeldzamer de Pokémon, hoe meer punten) en klimmen op het leaderboard.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.