4gamers.be

Cayde-6 geeft niet op in Destiny 2: Forsaken

Door Jay, 24-08-2018 11:57

In een nieuwe cinematische trailer van Destiny 2: Forsaken krijgen we meer te zien of wat schijnbaar de laatste momenten van Cayde-6 zijn. De nieuwe uitbreiding begint met een uitbraak in de Prison of Elders en Cayde-6 doet zijn uiterste best om al dat gespuis te overwinnen. Hoewel hij niet neer gaat zonder een gevecht, lijkt hij uiteindelijk echter toch het onderspit te moeten delven.

Bij de onthulling van Destiny 2: Forsaken werd de dood van Cayde-6 reeds getoond, al lijken fans nog te hopen dat hij leeft. Bungie heeft op verschillende manieren echter al duidelijk gemaakt dat Cayde-6 wel degelijk dood is, en dat Forsaken in het teken staat van wraak voor deze geliefde Hunter. Vanaf 4 september weten we hoe het allemaal precies verloopt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.