4gamers.be

Guild Wars 2 viert zesde verjaardag met blik op de toekomst

Door Phazon, 29-08-2018 09:26

Guild Wars 2 mag intussen zes kaarsjes uitblazen. Tijdens Gamescom bracht de redactie een kort bezoekje aan Arenanet om achter gesloten deuren een blik op de toekomst te werpen. Allereerst overlopen de ontwikkelaars wat er in de laatste zes jaren qua content uitgebracht is: 37 episodes van Living World in 4 seizoenen, het effectief verdubbelen van de grootte van het spel, 120 nieuwe muziektracks en meer dan 650 nieuwe achievements. Tevens zijn er ook tal van nieuwe locaties, PvE instanced raids, Fractals, PvP-balances en festivals verschenen. 

Momenteel is het vierde seizoen nog volop aan de gang en belooft men nog enkele spannende episodes in de komende maanden. Vervolgens zal het vijfde seizoen meteen van start gaan om ons nog meer verhalen en content aan te bieden in de vorm van nieuwe speelbare maps, fractals, raids etc. Allicht mogen we pas na het einde van Living World Season 5 een nieuw expansion pack verwachten, dus op dat vlak zal het toch nog zeker een jaar of anderhalf jaar wachten zijn. Tot dan kunnen eigenaars van Guild Wars 2: Path of Fire wel genieten van zowel hetgeen het vierde als vijfde seizoen uit de Living World te bieden hebben.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.