4gamers.be

Post-launch plannen Destiny 2: Forsaken onthuld

Door Jay, 29-08-2018 10:30

Bungie heeft de post-launch plannen voor Destiny 2: Forsaken uit de doeken gedaan. De Forsaken uitbreiding verschijnt volgende week en dan gaat ook het Season of the Outlaw van start. Daarna volgen nog andere seizoenen, zoals nu onthuld is via een roadmap.

Bungie geeft nog niet al te veel details vrij en zegt dat het om een algemene richting gaat die men voor ogen heeft. Concreet zou het de bedoeling zijn om na het Season of the Outlaw nieuwe seizoenen van telkens 3 maanden te lanceren, met dan maandelijks nieuwe evens, beloningen, activiteiten en meer, en dat allemaal gratis voor spelers.

Verder komt er naast de seizoenen ook nog speciale content als onderdeel van de Annual Pass, die 34,99 dollar kost. Black Armory, Joker's Wild en Penumbra bieden verschillende ervaringen, bestaande uit end-game activiteiten, modes, ontdekkingen en uitdagingen. Aan deze content hangen grote beloningen vast. Het begint met Black Armory in december. Joker's Wild volgt in de lente van 2019 en Penumbra staat gepland voor de zomer van 2019.

De hele roadmap is hieronder te bekijken. Bungie gaf ook een video vrij over de post-launch plannen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.