4gamers.be

Quake Champions: nieuwe map, champion en modi

Door Jay, 04-09-2018 09:42

Bethesda heeft enkele nieuwigheden onthuld die via de september update aan Quake Champions zullen worden toegevoegd. Het gaat om een nieuwe map, een nieuwe champion en enkele nieuwe modi, naast de gebruikelijke balansverfijningen en dergelijke. Hieronder het overzicht.

THE LONGEST YARD

Springblokken…IN DE RUIMTEEEEE! Dat was Q3DM17, één van Q3A’s populairste en meest brutale maps die gekke, springerige en gestoorde mogelijkheden voor railgun- en raketvaardigheden aan het spel leende. Nu is The Longest Yard terug, volledig opnieuw ontworpen voor Quake Champions en ontwikkeld om gestoorde gameplay en plezier te brengen naar de september update. Probeer gewoon niet van de rand te Bull Rushen, Scalebearers.

NIEUWE CHAMPION – ATHENA

In Quake Champions draait het allemaal om snelheid en wendbaarheid, laten we daarin dus zo ver mogelijk gaan. Athena slingert aan haar grijphaak binnen, wat spelers toelaat om hoog boven het slagveld te vliegen en raketten, plasma en rail shots te lossen op de arme stakkers die beneden rondlopen. Als bekend gezicht in de geschiedenis van Quake zal Athena haar een weg knallen richting PTS in mid-september, met het plan om kort daarna haar publieke debuut te maken.

ARCADE MODI

De nieuwste speciale modi zullen in september nieuwe manieren van het tegen elkaar opnemen introduceren in Quake Champions. Uitgelicht in het ‘Play Now’ scherm, zullen arcade modi op regelmatige basis roteren. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

► Hot Rockets: Alle Champions spawnen met enkel de Rocket Launcher. Oh en die Rocket Launchers blijken oneindige ammunitie en QUAD DAMAGE te hebben. BOEM.

► Mystery Champion: Start met een willekeurige Chamion en spawn als een ander personage telkens wanneer je neergemaaid wordt. Het beste stuk? Je kunt spawnen als Champions die je nog niet vrijgespeeld hebt, om ze zo allemaal te testen. Je wordt er toe gedwongen, om eerlijk te zijn.

► Team Instagib: De een-hit-om-te-fraggen, spetterende klassieker, nu met ondersteuning voor twee teams van vier spelers!

► Unholy Trinity: Wapenlocaties verschijnen niet meer op de kaart. Maar, je spawnt met Quake’s trio van iconische wapens – de Rocket Launcher, de Railgun en de Lightning Gun! Doe je best met de beste wapens in het spel.

► Sacrifice: De Soul-seizing, Obelisk-capturing 4v4 favoriet van de fans maakt zijn terugkeer!

Nieuwe skins en nog veel meer

Om te beginnen is de Super Shotgun uit de klassieker Quake II terug. De community heeft als naam Trespasser gekozen, ter ere van de Quake II Strogg Berserker, die dit woord uitschreeuwde wanneer hij een speler zag. Daarbovenop zal de september update ondersteuning toevoegen voor Bot Backfill in matches, Party ondersteuning voor alle game modi en nog een hele hoop verbeteringen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.