4gamers.be

Speciale Nintendo Switch bundel en meer voor Pokémon Let's Go

Door Jay, 10-09-2018 16:21

Pokémon Let's Go, Pikachu! en Pokémon Let's Go, Eevee! zijn grote releases voor Nintendo dit jaar en dus is het niet verwonderlijk dat er speciale Switch bundels worden voorzien. Die verschijnen samen met de games op 16 november en bevatten het volgende:

  • Een met silhouetten van Pikachu en Eevee versierd Nintendo Switch-systeem
  • Speciale Joy-Con-controllers in Pikachu- en Eevee-thema
  • Een Nintendo Switch-dock met kleurrijk artwork van Pikachu en Eevee
  • Een vooraf geïnstalleerde versie van Pokémon: Let’s Go, Pikachu! of Pokémon: Let’s Go, Eevee!
  • Een Poké Ball Plus-controller.
     

Ook is een nieuwe trailer vrijgegeven waarin wordt gefocust op exclusieve aanvallen die je partner-Pokémon kunnen uitvoeren om elke situatie de baas te kunnen. Pikachu kan bijvoorbeeld Splishy Splash gebruiken, wat wel handig is tegen steen-Pokémon. Verder krijgen we wat meer van de spelwereld te zien (Celadon City) en wordt nog eens getoond dat er heel wat aanpassingsmogelijkheden zijn om je avontuur te personaliseren.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.