4gamers.be

Documentaire over Uwe Boll op komst

Door Jay, 11-09-2018 12:11

Blijkbaar zit er een documentaire over Uwe Boll aan te komen. De Duitse filmmaker kennen we vooral van een hoop rotslechte gameverfilmingen, terwijl hij voorts ook bekend is om zijn opvliegend karakter. Hij nam zelden een blad voor de mond en daagde critici zelf uit tot bokswedstrijden, hetgeen hem uiteindelijk de nickname Raging Boll opleverde.

Kortom: een goed figuur voor een documentaire. Daar is inmiddels een trailer van verschenen, maar op een releasedatum is het nog wachten. De documentaire biedt een overzicht van de carrière van Boll en voorziet interviews met Boll zelf, evenals medewerkers en filmcritici.

Boll liet films maken enkele jaren geleden achter zich. Sindsdien houdt hij zich bezig met een restaurant in Vancouver, hetgeen naar verluidt meer dan degelijk verloopt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.