4gamers.be

Belgische Lara Croft maakt zich nat, Nederlandse poseert

Door Jay, 15-09-2018 00:01

Ter promotie van Shadow of the Tomb Raider dacht een lokaal PR-bedrijfje dat het wel leuk zou zijn om Lara Croft haar opwachting te laten maken bij een obstacle run, en dan meer bepaald de Battle of Thor, die op 2 september werd gehouden. Een deel van het parcours stond in het teken van Shadow of the Tomb Raider en ook Lara Croft zelf deed mee, nu ja, de Belgische toch, min of meer toch, een beetje.

Blijkbaar waren er twee dames die als Lara Croft aanwezig waren. De Vlaamse Delphine Steelandt, ook bekend als Fitmom, maakte haar Lara Croft outfit nat door effectief deel te nemen aan de Battle of Thor, terwijl cosplayster Brigitte "DutchLara" Barelds uit Nederland aanwezig was om te poseren en op de foto te gaan met andere deelnemers.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.