4gamers.be

Discversie van Shadow of the Tomb Raider heeft een ander einde

Door Jay, 24-09-2018 13:42

Blijkbaar beschikt de discversie van Shadow of the Tomb Raider over een ander einde dan het einde dat men finaal voor de game heeft gekozen. Iemand heeft de discversie van de game namelijk uitgespeeld zonder de day one patch te installeren en merkte dus op dat het einde zonder day one patch verschilde van het einde met day one patch.

Concreet gaat het om een post-credits scène, waarvan volgens Square Enix zelf per ongeluk de verkeerde versie op de disc is beland. De day one patch van de game moest onder meer dat probleempje verhelpen. Voorts zijn nog steeds heel wat elementen van het finaal gekozen einde aanwezig, maar het is dus wel degelijk verschillend.

Het "foute" einde kan hieronder bekeken worden, maar uiteraard waarschuwen we voor spoilers.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.