4gamers.be

Mysterie ontrafeld: nieuwe mythische Pokémon heet Meltan

Door Jay, 25-09-2018 16:05

Zonder veel officiële uitleg verscheen afgelopen weekend plots een compleet nieuwe Pokémon in Pokémon GO. Na het vangen echter veranderde deze Pokémon in een Ditto, waardoor sommigen dachten dat het misschien een onbedoelde glitch in de game was. Inmiddels is echter duidelijk geworden dat het allemaal een mooie marketingstunt was om mensen aan het praten te krijgen.

Nu begint het mysterie zich beetje bij beetje te ontrafelen, want dankzij Professor Oak en Professor Willow weten we nu dat het inderdaad om een compleet nieuwe Pokémon gaat. Professor Willow kon er eentje in het wild vangen, maar ook bij hem bleek het eerder om een Ditto te gaan dan om de feitelijke mythische Pokémon genaamd Meltan, die Professor Oak in een oude tekst heeft zien staan. Het is duidelijk dat deze "Hex Nut" Pokémon dus nog niet al zijn geheimen heeft prijsgegeven.

Voorts is duidelijk dat Meltan de speciale Pokémon is die je via Pokémon GO in de Pokémon Let's Go games kan krijgen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.