4gamers.be

Gator Rush DLC gelanceerd voor The Crew 2

Door Jay, 27-09-2018 10:28

De eerder aangekondigde Gator Rush DLC voor The Crew 2 is nu beschikbaar en dat geheel gratis voor alle spelers. De update brengt hovercrafts en meer naar de game.

In het hart van de zuidelijke moerassen beleven spelers met drie nieuwe Hovercraft-voertuigen de compleet nieuwe Hovercraft-discipline. Naast de Bayou krijgen ook andere iconische locaties door de Verenigde Staten toevoegingen, zoals steile hellingen en scherpe bochten. Spelers genieten van deze toevoegingen in nieuwe events, een Live Xtrem Series-race en free drive met nieuwe beschikbare vaardigheden die in de open wereld nieuwe locaties brengen om te ontdekken.

Voor spelers die beter presteren onder druk brengt The Crew 2 Gator Rush de nieuwe moeilijkheidsgraad Ace Mode. Spelers die succes boeken in de Ace Mode verdienen Legendary Loot. Dit zijn onderdelen die betere prestaties belonen en exclusieve beloningen toevoegen die spelers nieuwe combinaties geeft om prestaties van elk voertuig aan te passen aan hun voorkeur.

Season Pass-bezitters krijgen naast deze gratis content ook zeven dagen eerder toegang tot twee nieuwe voertuigen als onderdeel van de maandelijkse voertuig-drop.

Reacties

  • TinTIn182

    Vraag aan diegene die ook The Crew 2 spelen: ik "farmde" altijd wel een beetje door 'het ongeluk' te spelen, je weet wel, met die shortcut. Dit is echter niet meer mogelijk met de nieuwe update...Iemand nu een ander idee hoe snel volgers te verdienen? De filmpjes van youtube en andere websites geven steeds tips, maar dat is al van een paar maanden geleden en de meeste farmmogelijkheden zijn gesloten door de nieuwe updates.

    • Geplaatst op 2018-09-27 om 11:25

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.