4gamers.be

Oeps: "beschamende" boob physics in Fortnite

Door Jay, 28-09-2018 11:43

Fortnite is inmiddels aan zijn 6de seizoen begonnen en dat betekent natuurlijk weer de nodige nieuwigheden, waaronder nieuwe skins. Eén van die skins blijkt bij een bepaalde emote echter een nogal onrustige boezem ten tonele te brengen.

Concreet gaat het om de basisversie van de nieuwe Calamity cowgirl skin. Wanneer je daarmee de Jubilation emote doet, vallen de boob physics meteen op. Goed of slecht, dat laten we in het midden, maar opvallend is dat de physics enkel bij deze skin en bij deze emote opduiken.

Bij Epic Games hebben ze al laten weten dat het om een foutje gaat. "Dit is niet de bedoeling, het is beschamend en het was onzorgvuldig van ons om dit te laten verschijnen," klinkt het. Epic belooft de boob physics in kwestie zo snel mogelijk weer uit Fortnite verwijderen. Hoe het in de eerste plaats mogelijk was dat ze deel uitmaakten van de Season 6 update, daar kon Epic geen antwoord op geven.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.