4gamers.be

Naruto to Boruto: Shinobi Striker ontvangt Jiraiya

Door Jay, 04-10-2018 11:49

Bandai Namco laat weten dat Naruto to Boruto: Shinobi Striker morgen Jiraiya ontvangt als nieuw personage. Jiraiya is speelbaar als standalone personage voor alle spelers, maar spelers die de Season Pass of de eerste DLC hebben, kunnen Jiraiya als Master Character ontgrendelen, waardoor zij toegang krijgen tot zijn move set, outfit en wapens voor hun eigen in-game avatar.

Als een van de sterkste ninja’s van het Hidden Leaf dorp komt Jiraiya met een aantal van zijn meest krachtige moves naar het gevecht. De Bring Down the House jutsu roept een gigantische kikker op vanuit de lucht, die over een groot gebied schade toebrengt en tegenstanders omverwerpt. Een andere move, de Ninja Art: Needle Jizo, zorgt ervoor dat het haar van Jiraiya verhardt en een puntig pantser wordt. Deze vaardigheid kan zowel ter verdediging als voor de aanval gebruikt worden omdat het aanvallen teniet doet en tegelijk schade toebrengt.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.