4gamers.be

Assassin's Creed Odyssey heeft een steenharde penis van formaat

Door Jay, 07-10-2018 00:01

Een van de kernelementen van Assassin's Creed is klimmen en ook in Assassin's Creed Odyssey kan je dat weer naar hartelust doen, is het niet uit tactische overwegingen dan wel om een mooi beeld te krijgen van de omgeving en de prachtige wereld die de game ons voorschotelt. Dat kan natuurlijk het beste door zo hoog mogelijk te klimmen en dat kan bijvoorbeeld door in de game een reusachtig standbeeld van Zeus te beklimmen. Een reusachtige Zeus betekent ook een steenharde penis van formaat en natuurlijk kan je ook daar aan gaan hangen. Alexios en Kassandra maken daarbij zelfs een leuke opmerking.

De grote penis zorgde afgelopen week natuurlijk voor het nodige plezier binnen de community, maar tegelijk werd ook al de vraag gesteld of dergelijke elementen binnenkort misschien gecensureerd zullen worden wanneer de Discovery Tour wordt gelanceerd. Ook in Assassin's Creed Origins immers was er censuur waarbij geslachtskenmerken achter schelpen verborgen werden. Bij Ubisoft klonk het toen dat het de educatieve Discovery Tour voor zo'n breed mogelijk publiek beschikbaar wilde stellen, ook voor jonge studenten, en dat daarbij rekening gehouden werd met  culturele gevoeligheden die kunnen verschillen van land tot land. Een perfect aanvaardbare uitleg voor de ene, maar historisch heiligschennis voor de andere.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.