4gamers.be

Battlefield V zet singleplayer in de schijnwerpers

Door Jay, 16-10-2018 16:23

Via een nieuwe trailer krijgen we de singleplayer van Battlefield V nog eens te zien. Daarmee kunnen we aan de slag vanaf 20 november, wanneer de game verschijnt voor pc, PS4 en Xbox One. Normaal zou Battlefield V deze week verschijnen, maar enkele maanden geleden werd uitstel aangekondigd.

Reacties

 • Staticated

  @Jay
  Mss interessant?:
  https://www.humo.be/actua/395191/gamen-is-geen-jongensclubje-meer-en-daar-is-niet-iedereen-blij-mee

  • Geplaatst op 2018-10-16 om 18:06
 • TheDutchGuy Staticated

  Vind dat ze een beetje snel conclusies trekken omtremt het politieke agenda idee dat games geen politieke agenda moet hebben (quote: "Eigenlijk bedoelen die boze gamers: ga weg met je progressieve agenda, je mag onze spellen niet veranderen."). Ik kan me deels vinden in de kritiek van "gamers" hierin. Ik speel geen games om propagande (for a lack of better term) door mijn strot gedouwd te krijgen. Change moet naturally komen en niet forced zoals dat nu soms het geval is.

  En wat betreft Battlefield V, mensen hoopten op een wat meer accurate rendition van WW2 era en daarin zaten inderdaad geen vrouwen met prostetische armen of mannen met samurai zwaarden. Het idee zelf was niet het probleem, maar de clash tussen expectations and delivery is naar mijn mening meer de issue geweest hier en die oorzaak zit hem volgens mij meer met de established franchise van battlefield die altijd wel bekend heeft gestaan om de wat meer realistische aspect.

  • Geplaatst op 2018-10-17 om 10:38
 • Vanille TheDutchGuy

  Het probleem is vooral dat ‘gamers’ nochal snel gaan denken dat games politieke agendas hebben bij het minste vrouw, homo etc. dat ze zien in mainstream games.
  Buiten battlefield is er bv. horizon zero dawn waarop gamers boos waren dat de game een ‘agenda’ zou hebben, vooral omdat het hoofpersonage een vrouw is. (En toen begonnen sommigen ook nog te denken dat het hoofpersonage ook nog eens elke man haat ¯\_(ツ)_/¯ )
  Ook al gebeurd met vroegere games zoals wolfenstein en bioshock 3, alhoewel het toen nog niet zo erg was en door de meeste niet opgmerkt gelukkig.

  • Geplaatst op 2018-10-17 om 12:52

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.