4gamers.be

Dieren verzorgen en meer in farming Simulator 19

Door Jay, 18-10-2018 13:48

Een nieuwe trailer van Farming Simulator 19 focust op de dieren in de game. Koeien, varkens, schapen en kippen, ze zijn allemaal van de partij en kunnen allemaal gefokt worden. Hoe je dieren precies een plaats geeft op je boerderij beslis je zelf. Je kan voor een breed aanbod gaan, hetgeen ook wel meer organisatie vereist, of gewoon inspelen op de markt en aan de slag gaan met waar vraag naar is.

Ook paarden zijn van de partij en die kan je voor het eerst berijden om zo als ruiter het land op en rond je boerderij te verkennen. Uiteraard moet je ook je paarden goed verzorgen en je kan ze ook trainen, waardoor ze bij verkoop meer geld kunnen opleveren.

Farming Simulator 19 verschijnt op 20 november voor pc, PS4 en Xbox One.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.