4gamers.be

Warhammer 40K: Inquisitor - Martyr begint aan Season 1

Door Jay, 06-11-2018 15:57

Op consoles is Warhammer 40K: Inquisitor - Martyr begonnen aan Season 1, wat de nodige nieuwe content met zich meebrengt, waaronder een nieuwe vijandelijke factie genaamd de Dark Eldar. Hieronder de nodige info en een trailer.

Een oud, buitenaards kwaad is teruggekeerd naar de Caligari Sector. De subsector Triglav is door Warpsurges afgesneden van de rest van het Imperium en wordt al tientallen jaren geterroriseerd door de Dark Eldar. Nu is het moment gekomen om aan de buitenaardse plaag een eind te maken.

Dark Eldar zijn verschrikkelijke, wrede en sadistische veroveraars die groot genoegen scheppen in marteling, piraterij en slavernij. Ze zijn intelligent en hebben geleerd hoe ze het wegkwijnen van hun zielen kunnen bezweren. Ze behoren tot de verraderlijkste vijanden waar Inquisition-agenten mee te maken kunnen krijgen.

Dit seizoen is een geweldige kans om de eerste betaalde DLC-pakketten (inbegrepen bij de Season Pass) te ontdekken. Deze verschijnen tussen november en januari, inclusief speciale missies, emotes en familiars.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.