4gamers.be

Cyberpunk RPG Rain of Reflections laat zich nog eens zien

Door Jay, 07-11-2018 14:06

Rain of Reflections, een cyberpunk RPG die in 2015 al werd aangekondigd, heeft na een lange stilte nog eens een teken van leven gegeven. Een nieuwe trailer geeft een beter beeld van wat we van de game mogen verwachten.

Rain of Reflections volgt drie protagonisten, waarvan twee vrouwelijke, en volgt gebeurtenissen in een toekomstige, ontspoorde stad vanuit hun perspectief. Voor de game wil men niet vervallen in RPG-clichés, dus geen fillers, repetitieve gevechten of eindeloos grinding. In plaats daarvan wil men een verhaal dat goed vooruit gaat en een vechtsysteem dat stevig verweven is met dat verhaal. Confrontaties met vijanden kunnen bijvoorbeeld afgerond worden door slimme keuzes te maken in dialogen, dus met elkaar op de vuist gaan is niet altijd noodzakelijk de enig mogelijke uitkomst. In die hoedingheid zal de game ook stevig focussen op het maken van keuzes en de gevolgen daarvan.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.