4gamers.be

Makers van Agony stellen nieuwe horrorgame voor

Door Jay, 07-11-2018 14:23

Madmind Studio, dat we kennen van het toch wel teleurstellende Agony, heeft een nieuwe horrorgame voorgesteld. Paranoid wordt ontwikkeld voor pc, maar een releasedatum is nog niet bekend. De game draait rond Patrick, die na het tragisch overlijden van zijn ouders en het verdwijnen van zijn zus jarenlang in isolement heeft geleefd, wat verslavingen en mentale problemen teweeg heeft gebracht. Op een dag krijgt hij telefoon van zijn zus, die 13 jaar na haar verdwijning terugkeert.

Waar Agony ons naar de hel bracht, lijkt Paranoid de horror bij het meer vertrouwde te zoeken, namelijk in het appartement van Patrick. Het type horror dat we kennen van onder meer P.T. en Layers of Fear dus.

De eerste beelden zien er alvast goed uit, maar dat was bij Agony natuurlijk ook het geval. Misschien dat de nieuwe setting de ontwikkeling goed doet en dat Madmind er deze keer wel in slaagt om een deftige horrorgame af te leveren, want qua character design en sfeer zit het wel goed.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.