4gamers.be

Later deze maand nieuwe DLC voor Jurassic World Evolution

Door Jay, 08-11-2018 15:41

Later deze maand, op 20 november, krijgt Jurassic World Evolution wat nieuwe DLC in de vorm van Secrets of Dr. Wu. De DLC brengt enkele nieuwe campaign missies die zich afspelen in twee verborgen onderzoeksfaciliteiten op Isla Muerta en Isla Tacaño. Ook worden de Olorotitan en Troodon toegevoegd, evenals drie nieuwe hybrids: de Ankylodocus, Spinoraptor en Stegoceratops. Een van de nieuwe research- en upgradeopties is het camouflagegen voor de Indominus Rex, zoals te zien was in Jurassic World.

Secrets of Dr. Wu is DLC met een prijskaartje, maar op 20 november verschijnt ook een gratis update die wat nieuwigheden toevoegt, zoals een optionele dag- en nachtcyclus, nieuwe gedragingen voor de dino's (groeperen, slapen), en nieuwe challenge contracts.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.