4gamers.be

Warhammer: Chaosbane toont soldaat Konrad Vollen

Door Jay, 09-11-2018 14:44

In een nieuwe video van Warhammer: Chaosbane maken we kennis met soldaat Konrad Vollen, een van de vier speelbare personages in de game. Warhammer: Chasosbane is de eerste action-RPG in het Warhammer universum en de game wordt ontwikkeld door Eko Software, een studio die al de nodige ervaring heeft met hack 'n slash games. De release staat gepland voor 2019 en dat voor zowel pc als consoles.

Konrad Vollen, een kapitein van het rijk, is vanaf zijn vroege jeugd getraind in de gewapende strijd. Hij is gespecialiseerd in close combat en gebruikt voornamelijk melee-aanvallen en speciale effecten voor de korte afstand. Met zijn schild houdt hij zich staande tussen grote aantallen vijanden. Acties als provocation, sprint en whirling attack maken hem tot een zeer krachtige eerste-linie-vechter. Deze kapitein heeft ook diverse vlaggen die hij in de grond kan plaatsen om zijn troepen te versterken en zelf speciale bonussen te krijgen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.