4gamers.be

Nieuwe DLC voor Spider-Man geteased

Door Jay, 13-11-2018 15:33

Marvel's Spider-Man voor PS4 krijgt een drieluik aan DLC. Het eerste deel, The Heist, werd reeds gelanceerd en op 20 november is het de beurt aan het tweede deel, Turf Wars. Daar is nu alvast een teaser trailer van vrijgegeven.

Reacties

 • BrainDamage_NL

  Spiderman was een goeie game maar meer dan dat ook echt niet, De eerste dlc koste me 8 euro maar ik voelde me gewoon opgelicht ook al was het maar 8 euro.. Een paar simpele missies erbij en geen boss fight of iets in die richting.

  Kortom de komende 2 dlc zal ik zeker niet kopen en dat is meer uit principe. Dit is niet het soort DLC dat ik wil suporten.

  • Geplaatst op 2018-11-13 om 20:25
 • NorsiXa BrainDamage_NL

  Was leuk voor een uurtje, helaas voelt het meer aan als een 2e job (zoals ik had met Mafia 3), te repetitief, moet praktisch nog hetzelfde doen wat ik al gedaan heb maar in xx aantal andere wijken zzz. Gelukkig gratis gekregen anders nooit binnen gehaald want had al een negatieve zicht op het spel voor het uitkwam, je kon het weten dat het eentonig en saai ging zijn zoals zovele games als vandaag, RDR2 is ook zo iets. One big drag. Moest ik 20 jaar jonger geweest zijn dan ging het nog leuk zijn want toen was gamen "nieuw" en magischer voor mij, dat effect is helaas al lang weg. Dit is een game voor de jonge jeugd zoals bijna alle games op console. Dan geniet ik veel veel liever van Spyro ook al heb ik ze vroeger al uitgespeeld.

  • Geplaatst op 2018-11-14 om 01:12

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.