4gamers.be

Maya danst in live-action trailer Borderlands 2 VR

Door Jay, 19-11-2018 10:00

Ter promotie van Borderlands 2 VR, dat op 14 december exclusief voor PlayStation VR verschijnt, is een live-action trailer online gegooid waarin we Maya aan het werk zien. Zij "danst" op het nummer "Shall We Dance?", bekend van de musicalfilm The King and I.

Uniek in de VR-versie van Borderlands 2, die enkel in singleplayer te spelen zal zijn, is de mogelijkheid om de tijd te vertragen zodat aanvallen iets makkelijker wordt. Voor het bewegen kan je kiezen voor traditionele joystick controls of het teleportatiesysteem dat VR-games vaak gebruiken. Ook nieuw is de mogelijkheid om in first-person rond te rijden, terwijl dit in de originele game in third-person was. Verder heeft de VR-versie geen nieuwigheden te bieden, al biedt de VR-versie natuurlijk wel een nieuwe manier om de game te (her)beleven.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.