4gamers.be

Overture update voor Battlefield V vandaag gelanceerd

Door Jay, 05-12-2018 11:07

Normaal zou gisteren de Overture update voor Battlefield V gelanceerd wordt, maar op het laatste moment werd nog uitstel aangekondigd. Inmiddels is de update in kwestie vandaag dan toch uitgerold, concreet sinds 09:00. Op pc is de update vanaf 10:00 beschikbaar, op PS4 vanaf 11:00 en op Xbox One vanaf 12:00.

Overture brengt de War Stories singleplayer campaign tot een einde met een nieuw The Last Tiger verhaal, waarin een Tiger 1 tank crew gevolgd wordt. Verder focust de update vooral op de multiplayer, met een nieuwe map genaamd Panzerstorm, die focust op voertuigen, een practice range, nieuwe wapens en de mogelijkheid om voertuigen uit te dossen met skins en dergelijke.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.