4gamers.be

December update voor Assassin's Creed Odyssey voorgesteld

Door Jay, 06-12-2018 10:13

Ubisoft heeft de content voorgesteld die deze maand nog naar Assassin's Creed Odyssey komt, los van de betalande DLC die deze week al verscheen in de vorm van Legacy of the First Blade.

Om te beginnen is er The Image of Faith, een derde deel in de Lost Tales of Greece. In Arkadia maken spelers kennis met Polykleitos, een beeldhouwer. Blijkbaar vereren de dorpelingen er de speler als een god. Het begint allemaal met The Measure of a Man, een quest in Elis. Ubisoft raadt een minimum level van 35 aan, maar de quest is na Episode 5 al toegankelijk voor alle spelers.

Verder zijn er twee nieuwe packs voor spelers. Het Celestial Pack bevat een spookachtige gear set, met bijhorend paard en wapen. Het Celestial Naval Pack dan weer brengt een nieuw schip, crew theme en boegbeeld.

Tot slot zijn er, naast de gebruikelijke Weekly Contracts en Ubisoft Club rewards, verbeteringen voor de photo mode, concreet rond fog en bloom. Spelers kunnen de hoeveelheid mist aanpassen en met bloom kunnen lichtbronnen versterkt worden, waardoor objecten ook een extra glans krijgen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.