4gamers.be

Biomutant komt nog eens piepen

Door Jay, 06-12-2018 16:40

Er is nog eens een nieuwe trailer gelost van Biomutant, een action-RPG die normaal dit jaar nog had moeten verschijnen voor pc, PS4 en Xbox One. Inmiddels echter wordt gesproken over een release in 2019.

In de game kan het hoofdpersonage van gedaante verwisselen om zo sterk te staan in verschillende situaties. De game zal real-time combat bieden met een mengeling van melee, abilities en guns. Personages kunnen verschillende mutaties aannemen, evenals bionische snufjes die verschillende extraatjes bieden. Ook aanpasbare sidekicks zijn van de partij, evenals verschillende voertuigen en een crafting systeem voor wapens en items.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.