4gamers.be

Overleven is de boodschap in Left Alive

Door Jay, 12-12-2018 12:04

Square Enix heeft een nieuwe trailer gelost van Left Alive, hun survival action shooter die in maart 2019 verschijnt voor pc en PS4. In de trailer wordt gefocust op de verschillende opties die de speler heeft om te overleven, wat natuurlijk handig is.

In Left Alive is duidelijk de invloed van Metal Gear en mech games zichtbaar, wat niet abnormaal is gezien de bekende namen die de game achter zich heeft. Shinji Hashimoto, een grote producer van Square Enix, is producer van dienst. Yoji Shinkawa, bekend als artist voor Metal Gear en Zone of the Enders, is character designer. Hij werkt samen met mech designer Takayuki Yanase, die eerder werkte aan Ghost in the Shell: Arise, Mobile Suit Gundam 00 en Xenoblade Chronicles X. Toshifumi Nabeshima, die we kennen van de Armored Core-serie, is director van dienst.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.