4gamers.be

Grote ambities voor Minecraft-achtige Hytale

Door Jay, 14-12-2018 11:06

Fans van Minecraft kunnen een nieuwe game genaamd Hytale in de gaten houden. Het spel werd aangekondigd door Hypixel Studios, een nieuwe indie studio van de mensen achter Hypixel, een van de grootste en talentvolle Minecraft servers. Aan het Hytale project werken nu zo'n 40 mensen en er wordt al sinds 2015 aan gewerkt. Het project wordt ondersteund door Riot Games, bekend van League of Legends, en veteranen als Rob Pardo, die senior designer en producer is geweest bij Blizzard.

Gezien de achtergrond van Hypixel Studios is het niet meteen een verrassing dat Hytale wel wat weg heeft van Minecraft. Men belooft alvast verschillende modes, zoals een mode die focust op het creëren van mini-games en andere content. Een adventure mode dan weer stuurt spelers op avontuur doorheen dungeons, inclusief boss battles. Ook wil men tools voorzien zodat spelers makkelijk cinematics en dergelijke kunnen creëren.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.