4gamers.be

Ninja wil mensen laten dansen, maar niemand reageert

Door Jay, 05-01-2019 00:01

Je weet het of je weet het niet, maar Fortnite streamer Ninja organiseerde tijdens oudejaarsavond een livestream van op Times Square in New York. Aan publiek geen gebrek dus, aangezien er op oudejaarsavond sowieso een mensenmassa op Times Square staat. Hen aan het dansen krijgen bleek echter niet zo makkelijk.

Ninja wilde het publiek de bekende floss dans laten doen, hetgeen ongetwijfeld mooie beelden had opgeleverd, maar velen hadden het blijkbaar te druk met het verkleumen van de gietende regen. Ninja liet het echter niet aan zijn hart komen, wat niet onlogisch is aangezien 2018 voor hem op veel vlakken sowieso al het beste jaar ooit was. Een beetje awkward dus, met online ook heel wat grapjes als gevolg, maar als je zoveel dollars op je bankrekening hebt staan als Ninja dan neem je dat er vast wel bij.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.