4gamers.be

Metro Exodus dropt story trailer

Door Jay, 08-01-2019 17:23

Deep Silver en 4A Games hebben een story trailer van Metro Exodus online gegooid. De trailer biedt fans een eerste blik op vele nieuwe personages en enkele van de locaties die Artyom en zijn team Spartans kunnen bezoeken tijdens hun reis door het post-apocalyptische Rusland - van de winterse, bevroren straten van Moskou tot de zomerse, zinderend hete zandvlaktes van de Kaspische woestijn. 

De trailer wordt verteld vanuit het perspectief van Anna, de beste sniper van de Spartan Order en echtgenote van Artyom. De trailer verkent de vijandige wereld van Metro Exodus die de crew van de Aurora wacht wanneer ze de ruïnes van Moskou ontvluchten en vertrekken op een epische reis naar het onbekende. Artyom geloofde altijd al dat er leven was buiten de Metro. Nu worden zijn hoop en dromen tot het uiterste beproefd in de smeltkroes van de Russische woestenijen.

Metro Exodus verschijnt op 15 februari voor pc, PS4 en Xbox One.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.