4gamers.be

Left Alive toont invasie van Novo Slava

Door Jay, 15-01-2019 08:46

Square Enix heeft een nieuwe trailer gelost van Left Alive. Daarin zien we de Garmoniyan Invasion, waarbij Novo Slava, de stad waar de game zich afspeelt, wordt overgenomen door soldaten van de Garmonia Republic.

Left Alive is een survival action shooter die in maart verschijnt voor pc en PS4. In de game is duidelijk de invloed van Metal Gear en mech games zichtbaar, wat niet abnormaal is gezien de bekende namen die de game achter zich heeft. Shinji Hashimoto, een grote producer van Square Enix, is producer van dienst. Yoji Shinkawa, bekend als artist voor Metal Gear en Zone of the Enders, is character designer. Hij werkt samen met mech designer Takayuki Yanase, die eerder werkte aan Ghost in the Shell: Arise, Mobile Suit Gundam 00 en Xenoblade Chronicles X. Toshifumi Nabeshima, die we kennen van de Armored Core-serie, is director van dienst.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.