4gamers.be

Mortal Kombat 11: gameplay, story mode en meer

Door Jay, 18-01-2019 09:52

Vorige maand al werd Mortal Kombat 11 aangekondigd met een eerste trailer vol bloederige actie, maar op feitelijke gameplaybeelden was het nog wachten, tot nu. Naast feitelijke gameplay werd nog meer onthuld ook, zoals nieuwe personages en de story mode.

Story mode

In de story mode duikt Kronika op als eerste vrouwelijke boss character. Zij is de Keeper of Time en heeft Geras, een nieuwe vechter, als haar hulpje. Zodoende beschikt hij ook over een deel van haar time-bending krachten.

Gameplay en Fatalities

Zoals verwacht ligt de gameplay van Mortal Kombat 11 in het verlengde van wat Mortal Kombat X bracht, dus aan bloederige actie en lugubere Fatalities geen gebrek. Personages als Baraka, Raiden, Skarlet, Scorpion, Sub-Zero en Sonya Blade zijn alvast van de partij.

Ronda Rousey als Sonya Blade

Zoals gezegd is ook Sonya Blade weer van de partij. In Mortal Kombat 11 wordt ze vertolkt door Olympische medaillewinnaar en WWE-kampioen Ronda Rousey.

Behind the scenes

Kollector's Edition

Voor Mortal Kombat 11 wordt een Kollector's Edition voorzien met een 1:1 replica van het masker van Scorpion. Meer info is hier te vinden.

Gameplay matches

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.