4gamers.be

Titanfall battle royale spin-off Apex Legends gelanceerd

Door Jay, 05-02-2019 12:49

Zoals verwacht hebben EA en Respawn Entertainment een free-to-play Titanfall battle royale spin-off gelanceerd. De game heet Apex Legends is beschikbaar voor pc (via Origin), PS4 en Xbox One. Unieke personages met hun eigen specifieke mogelijkheden, squad-based gameplay en innovatieve gameplay mechanics zijn de speerpunten van de nieuwe game. De iconische Titans van Titanfall zijn wel niet van de partij.

In maart gaat een eerste seizoen van Apex Legends van start. Spelers kunnen dan een Battle Pass kopen, waarmee ze dan exclusieve cosmetische items kunnen verdienen door de game te spelen. De game zal een seizoensmodel volgen, waarbij elk nieuw seizoen een eigen thema heeft en nieuwe content met zich meebrengt, gaande van nieuwe personages tot nieuwe wapens, skins en meer.

Voorlopig lijkt Apex Legends al een mooie start te hebben genomen. In de eerste 8 uur na release gingen er al meer dan 1 miljoen spelers mee aan de slag.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.