4gamers.be

Releasedatum, bèta en meer voor Warhammer: Chaosbane

Door Jay, 07-02-2019 15:03

Bigben en Eko Software hebben een releasedatum onthuld voor Warhammer: Chaosbane, de eerste action-RPG in het Warhammer universum. De game verschijnt op 4 juni en pre-orders zijn nu beschikbaar. Een pre-order levert de nodige extraatjes op, zoals toegang tot twee exclusieve bèta's. Naast deze exclusieve toegang, ontvangen deze spelers een experience-bonus die gedurende de hele ontwikkeling van een personage actief blijft, naast een pakket met 4 legendary crates.

De eerste betafase vindt plaats in maart en de tweede in april. Tijdens deze periodes krijgen spelers de exclusieve kans om het begin van de campaign te ontdekken en de verschillende klasses en hun synergie te testen in co-op. Meer exacte informatie over de data en content van deze fases wordt later bekendgemaakt.

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.