4gamers.be

Total War: Three Kingdoms stelt Dong Zhuo voor

Door Jay, 07-02-2019 16:21

Dong Zhuo is onthuld als 12de speelbare faction in Total War: Three Kingdoms. Hebzucht drijft de kwaadwillige Dong Zhuo en hij zal niets in zijn weg laten staan. Geassisteerd door zijn geadopteerde zoon Lü Bu, de grootste krijger in het land, kan niemand hun macht en woede evenaren. Door het verspreiden van angst en met intimidatie buigen degenen die tegen Dong Zhuo zijn snel voor zijn voeten.

Dong Zhou zal verschijnen als een speelbare faction zodra je hem hebt verslagen in een gevecht (je hoeft hem niet te doden, versla gewoon het leger waar hij deel van uitmaakt), of wanneer je de rang van keizer hebt bereikt.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.