4gamers.be

Als iedereen speelt, winnen we allemaal

Door Jay, 09-02-2019 00:01

Vorig weekend vond de Super Bowl plaats, hetgeen traditioneel ook heel wat memorabele reclamefilmpjes met zich meebrengt. Ook voor ons gamers zat er wat bij. Microsoft toonde namelijk een filmpje met één duidelijke boodschap: als iedereen speelt, winnen we allemaal. Deze boodschap wordt gebracht aan de hand van verhalen van verschillende jonge gamers die om een of andere "beperking" moeilijk aan de slag kunnen met traditionele controllers. Met de hulp van familie, vrienden en in dit geval ook de Xbox Adaptive Controller komen ze echter al een heel eind en kunnen ook zij genieten van de vrijheid die games te bieden hebben.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.