4gamers.be

The Crucible DLC gelanceerd voor Darksiders III

Door Jay, 26-02-2019 15:27

Voor Darksiders III is vanaf vandaag de Crucible DLC beschikbaar en dat op pc, PS4 en Xbox One. De DLC kost 6,99 euro en wordt hieronder door Targon uit de doeken gedaan.

Ruiter, 

Alleen de sterkste krijgers uit de geschiedenis krijgen toegang tot de Crucible. Bewijs dat je waardig bent en leg de eerste van de Dodelijke Zonden voor eens en altijd vast. Doe dit en Vulgrim zal je de weg tonen. Hoe meer Zonden je verslaat, hoe verder je in de Crucible komt. Zodra je de Crucible in stapt zullen tegenstanders in 25 waves op je af komen. Als je een set van vijf waves overleeft, krijg je een keuze: kies een beloning en vertrek of ga door en neem het risico om alles te verliezen. Doorsta alle honderd waves in één zitting en sta oog in oog met de laatste uitdaging. 

Samenvattend:

 • Het verslaan van de eerste “echte” Zonde ontgrendelt de Crucible en de eerste 25 waves
 • De tweede “echte” Zonde ontgrendelt de volgende 25 waves
 • De derde “echte” Zonde ontgrendelt de volgende 25 waves
 • De vierde “echte” Zonde ontgrendelt de laatste 25 waves
 • Versla 5 waves zonder dood te gaan: je kunt of loot kiezen en vluchten (zeldzame crafting materialen, nieuwe betoveringen, nieuwe harnas sets en een grote hoeveelheid souls) of ga verder en neem het risico dat je alles verliest.
 • Het verslaan van alle 100 waves in één keer, zonder dood te gaan, maakt je klaar voor de ultieme en laatste uitdaging van de Crucible.
   

Zullen we verder gaan? 

Kenmerken 

In deze machtige, digitale verwondering kunnen concurrenten een echt wereldschokkende ervaring ontvangen: The Crucible! Een legendarische uitdaging, die met eerbied door het universum wordt gefluisterd. Zelfs de Schepper had zo’n glorieus spektakel niet kunnen bedenken, als dat wat zich in deze legendarische arena bevindt. 

 • 101 waves van slopende gevechten, alleen geschikt voor de sterkste en meest standvastige krijgers.
 • Nieuwe pantsering om je superioriteit te bewijzen
 • Nieuwe betoveringen die nooit eerder zijn gezien
 • Zeldzame crafting-materialen om je wapens te verbeteren.
   

Dat klopt, ik ben het! Targon! Oprichter van deze kolossale arena en de enige die het ooit overwon. Dus wat zeg je, uitdager? Heb je wat nodig is om me te overtreffen?

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.