4gamers.be

Stevige update voor Red Dead Online

Door Jay, 26-02-2019 16:25

Vandaag wordt een stevige update uitgerold voor Red Dead Online. Zo zal de update een hele hoop nieuwe wapens, kleding, events en emotes toevoegen.

Nieuwe Gameplay

Nieuwe toevoegingen omvatten het Fool’s Gold Free Roam Event, waarbij spelers strijden om een opzichtig en beschermend pak van Golden Armour te bemachtigen. Vecht om de drager van het pak te overwinnen om zo punten te verdienen en de bewapening als de jouwe te claimen. Vervolgens zijn de rollen omgedraaid, en verdien je punten voor kills terwijl je het pak draagt.

Competitive Challenges krijgt een verse vangst met de Fishing Challenges. Fishing Challenges worden uitgesplitst naar type, kies voor een utidaging en je krijgt de benodigde uitrusting om te kunnen concurreren, inclusief de hengel, kunstaas en aas dat specifiek bedoeld is voor het uitdagingstype: of het nu krekels zijn voor een rivieruitdaging, rivierkreeften voor het moeras of wormen voor meren. Ga vervolgens naar een geschikte waterpartij om deel te nemen - ook wordt je beschermd tegen overlast van boosaardige bandieten terwijl je de uitdaging aangaat. Je wint als je in totaal het hoogste gewicht aan vis vangt.

Verder zijn er drie nieuwe Showndown Modes op komst waarin spelers en teams strijden om tassen te verzamelen en leveren en buit van elkaar te stelen om te overleven. Blijf op de hoogte voor meer informatie over Up in Smoke, Spoils of War en Plunder. Er komt ook meer variatie in races, met Target Races waarbij spelers te paard op doelwitten schieten om voorbij checkpoints te komen terwijl ze langs een spoor naar de finish racen.

Nieuwe Wapens

B.D. en Co. is het hoogwaardige, hoge capaciteit Evans Repeater- geweer aan het uitrollen. De Zeldzame Shotgun is het nieuwste variant van de krachtige longarm met dubbele loop van D.D. Packenbush. Het model heeft een antieke vervaagde koperen afwerking, en een kunstige versierde laadkamer. Beide wapens zijn beschikbaar via de Wheeler & Rawson-Catalogus en bij lokale wapensmeden.

Nieuwe Kleding en Emotes

Een breed scala aan nieuwe kleding om je personage verder aan te passen - van de met slang versierde Diamondback-hoed tot het met bont versierde Rutledge-vest - is in aantocht, met nieuwe outfits, jassen, laarzen, jassen, handschoenen, hoeden, vesten en meer.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.