4gamers.be

Left Alive laat zich nog eens uitgebreid zien

Door Jay, 28-02-2019 16:30

Nog eventjes geduld en we kunnen aan de slag met Left Alive, dat bij ons op 5 maart verschijnt voor pc en PS4. Reden genoeg dus om de game nog eens uitgebreid te tonen en deze keer is dat ook inclusief deskundig commentaar van de ontwikkelaar.

Reacties

  • Monkey.D.Luffy

    Hier wacht ik toch de recensies af. Het ziet er niet slecht uit maar lijkt weinig nieuws te brengen dan wat we al gewoon zijn. Als spirituele opvolging van Front Mission maar lijkt te ver af te dwalen... Na evolved was de serie ten dode opgeschreven en wat ik lees van Japanse reviews is Left Alive er nog slechter aan toe. Dat krijg je als games met een mooi verleden outsourced aan onervaren studio's, ook al haal je veteranen erbij die het zinkende schip moeten helpen redden.

    Reactie aangepast door Monkey.D.Luffy om 2019-03-04 om 12:46

    • Geplaatst op 2019-03-04 om 12:39

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.